Νέο μοντέλο Info kiosk

Ένα νέο Kiosk, εξωτερικού χώρου, σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από την touchsmart. Το όνομα αυτού, "i-Kiosk"! Διαθέτει ultra high brightness (1500nits) αντιβανδαλικό monitor, 10 σημείων αφής - 21.5 ιντσών. Το νέο αυτό μοντέλο θα παραδοθεί και εγκατασταθεί σε λίγες ημέρες στην κεντρική πλατεία της Σπάρτης, για λογαριασμό του ομώνυμου δήμου.

Read More

Tablet Kiosk για τα ξενοδοχεία του ομίλου CAPSIS

Ο όμιλος ξενοδοχείων CAPSIS HOTELS εγκατέστησε στα ξενοδοχεία Capsis, Astoria & Bristol που βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη και στο Ηράκλειο της Κρήτης το Tablet  Kiosk "Reception" . Όλα τα tablets τοποθετήθηκαν στη ρεσεψιόν των ξενοδοχείων και έχουν εγκατεστημένη την εφαρμογή των ηλεκτρονικών ερωτηματολογίων.

Read More

Τουριστικό περίπτερο για το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λευκάδας

Ένα διαδραστικό τουριστικό περίπτερο για το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λευκάδας. Το τουριστικό περίπτερο σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από την touchsmart. Διαθέτει οθόνη αφής - υψηλής φωτεινότητας εξωτερικά, ενώ το τουριστικό περίπτερο είναι πλήρως εξοπλισμένο για να φιλοξενήσει και υπάλληλο για επιπλέον εξυπηρέτηση του κοινού. Το τουριστικό περίπτερο είναι εγκατεστημένο στην Πλατεία Φοίνικα στη Λευκάδα.

Read More