Λογισμικό ψηφιακής σήμανσης

Στην touchsmart δημιουργήσαμε ένα λογισμικό ψηφιακής σήμανσης (digital signage) μέσα από τις ανάγκες των πελατών μας που διέθεταν τα info kiosks μας. Η δυνατότητες του λογισμικού καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών για προβολή και διαφήμιση ενώ κύριο χαρακτηριστικό του λογισμικού είναι η αισθητική και η χρηστικότητα.

Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο του δικού μας λογισμικού ψηφιακής σήμανσης είναι η δυνατότητα λειτουργίας διαμέσου οθονών αφής, δίνοντας έτσι μία ολοκληρωμένη λύση προβολής και διαφήμισης για εσάς και ταυτόχρονα ένα εύχρηστο περιβάλλον ενημέρωσης για τους πελάτες σας.

Βάση της παραπάνω μοναδικής ιδιότητας μπορείτε να δημιουργείτε επιπλέον καρτέλες για κάθε banner με επικεντρωμένες πληροφορίες, στοιχείο πολύ σημαντικό για την ολοκληρωμένη πληροφόρηση. Τα πλεονεκτήματα όμως δεν τελειώνουν εδώ... Το λογισμικό έχει ακόμη την ιδιότητα να κλείνει αυτόματα τις καρτέλες αυτές σε προκαθορισμένο χρόνο αφού απομακρυνθεί ο χρήστης επιστρέφοντας αυτόματα στη αρχική οθόνη προβολής και διαφήμισης.

Το λογισμικό από τεχνικής άποψης χρησιμοποιεί μία από τις πιο εξελιγμένες και δοκιμασμένες γλώσσες προγραμματισμού της πληροφορικής. Αυτό της χαρίζει μοναδική ταχύτητα και σταθερότητα λειτουργίας που σε συνδυασμό με την ποιότητα και τις ικανότητες του υπολογιστή τα αποτελέσματα γίνονται θεαματικά.

Χαρακτηριστικά του λογισμικού ψηφιακής σήμανσης:

  Δυναμικό περιεχόμενο, διαχειρίσιμο πλήρως από εσάς.

  Touch friendly.

  Link σε οποιαδήποτε σελίδα με άνοιγμα νέας καρτέλας και αυτόματο κλείσιμο μετά από ορισμένο χρόνο.

  Υποστηρίζει όλα τα πολυμεσικά αρχεία (φωτογραφίες, video).

  Αυτόματη εκκίνηση video και εναλλαγή banner μετά το τέλος.

  Απεριόριστος αριθμός banner.

  Αυτόματη εκκίνηση video και εναλλαγή banner μετά το τέλος.

  Εντυπωσιακά εφέ εναλλαγής μεταξύ των banners.

Βασικό πλεονέκτημα:

Το βασικό πλεονέκτημα του λογισμικού ψηφιακής σήμανσης της touchsmart είναι η δυνατότητά του προβάλλεται διαμέσου οθονών αφής και να διαχειρίζεται links που οδηγούν σε άλλες σελίδες. Η ολοκλήρωση της λειτουργίας αυτής περιλαμβάνει και το αυτόματο κλείσιμο αυτών των καρτελών σε προκαθορισμένο χρόνο.

Για να δείτε ένα δείγμα του λογισμικού ψηφιακής σήμανσης της touchsmart, παρακαλώ κάντε κλικ εδώ.